Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Pet znakov, ki zlahka prebolijo razhod

Rojeni v nekaterih astroloških znakih se po razhodu hitro poberejo.

22.10.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki zlahka prebolijo razhod

Konci ljubezenskih zgodb niso prijetni, vsak pa jih doživlja ter preboleva po svoje. In medtem, ko nekateri dolgo objokujejo zaključek ljubezenskega poglavja, drugi hitro pustijo zgodovino za seboj in gredo naprej. Zlasti rojeni v nekaterih astroloških znakih s celjenjem zlomljenega srca nimajo preglavic. Kateri so tisti, ki hitro prebolijo razhod?

Oven

Ovni poznajo rešitev za vsako težavo. Ne glede na to, s kakšnim izzivom so soočeni, oni ga bodo premagali ter v vsaki temni stvari našli nekaj svetlega. Prav to pri njih velja tudi, ko gre za prebolevanje razhoda. 

Največkrat ne ravno prijetna čustva sproščajo s pomočjo fizičnih dejavnosti. Nič neobičajnega ni, da se oven po razhodu prijavi na maraton, odpravi na vrh gore, ki je še ni osvojil ali se vpiše na tečaj padalstva. In pri doseganju novih ciljev ali osvajanju novih veščin hitro pozabi na zlomljeno srce. On pač za nobeno ceno ne bi dopustil, da bi ga kaj odvrnilo od dinamičnega življenjskega ritma.

 

Lev

Niso le razhodi tisti, po katerih boli srce. Srčno bolečino povzročajo tudi izgube, dejstvo, da nekomu nekaj ni dosegljivo, padec na poti do uspeha ali izdaja nekoga, ki mu človek zaupa.

Levi premorejo dovolj zrelosti, da nase prevzamejo svoj delež krivde za karkoli slabega se jim zgodi, se iz tega nekaj naučijo in gredo naprej. Oni ne iščejo krivca in se ne utapljajo v žalosti ter samopomiljevanju. Oni vse sile uperijo v to, da znova zgradijo samozavest in življenje vrnejo na stare tirnice, kjer glavno vlogo igra ponos, ne pa solze.

Strelec

Strelci preveč uživajo življenje, da bi čas izgubljali za objokovanje nečesa, kar se ni izšlo. Zato tedaj, ko so soočeni z razhodom, namesto da bi pretakali solze in se smilili samim sebi, poiščejo novo avanturo. 

Oni gledajo naprej, z optimizmom korakajo proti prihodnosti, počnejo stvari, ki jih imajo radi, hodijo na izlete, na potovanja, obiskujejo prijatelje, skratka, živijo tako, kot jim najbolj odgovarja.

 

 Vodnar

Nekaterim se zdi, da vodnarji kar prehitro pozabijo na razhod in gredo naprej. A v resnici rojeni v tem znamenju v hipu predelajo čustva in se ne obremenjujejo s preteklostjo, temveč živijo v sedanjosti za prihodnost. 

Prisegajo na logiko in ne glede na to, kako se počutijo vedo, da preteklosti ne morejo spreminjati, zakaj torej zanjo trošiti energijo.

Dvojček

Dvojčki brez težav prebolijo razhod. Če je bil boleč, z bivšim prekinejo vse stike, ga blokirajo na vseh družbenih omrežjih in se z njim ne obremenjujejo več. Ker ne prenesejo samote, praviloma kmalu najdejo nekoga, ki nadomesti nekdanjo ljubezen.

Pa čeprav samo zato, da pozabijo, se zamotijo in tudi v razhodu poiščejo nekaj dobrega: življenjske spremembe, ki so jim tako ljube.

Povzeto po pisanju Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Pet, v ljubezni (preveč) previdnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh petih znakih resnično znajo uživati življenje


oddajte komentar

preberite tudi

Največji sovražniki dobrega seksa

Kaj se med gledanjem pornografije dogaja v možganih

Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

ne spreglejte