Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ostajajo zvesti sebi

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki jih ni strah zagovarjati sebe ter svojih stališč.

28.12.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ostajajo zvesti sebi

Nekateri verjamejo vase, v svoje sposobnosti, vrednote ter jih vselej brez zadrege zagovarjajo. In se, kadar je treba, postavijo tudi za ljudi, ki jih imajo radi. Oni so močnega značaja, se ne ozirajo na to, da se večina z njimi ne strinja in se nikoli ne skrivajo pred drugače mislečimi.

Ne, so ponosni nase in zvesti sebi. Najpogosteje pa so, kot piše Your Tango, rojeni v sledečih znakih.

Bik

Bik se ne da. Ne glede na to, kako prepričljivi so drugi, on si samo zato, da bi nekomu ugodil, ne bo premislil. Za vsako ceno vztraja pri svojem in nemogoče ga je prepričati, da bi nekaj storil proti svoji volji.

Brez zadrege zna reči ne, za kar se ne opravičuje ter ne pojasnjuje. Če se za nekaj odloči, stoji za svojo odločitvijo. Brez utemeljevanja in razlaganja.

Kozorog

Kozorog je neomajen. On je praktičen, discipliniran in previden, ter ni najbolj naklonjen tveganjem. Ko po premisleku sprejme odločitev, si zlepa ne premisli.

Pritisku drugih ne podlega, zanaša se nase in nikomur ni pripravljen slepo slediti. On se zaveda svoje vrednosti ter spoštuje samega sebe. Ne glede na to, kaj si o tem mislijo drugi.

Lev

Levu je nemogoče očitati, da hitro pade pod vpliv drugih. Kajti on tega ne počne. Ni ga strah zavrnitev in če mu kdo skuša vsiliti drugačno mnenje, s svojim nastopi še močneje.

Brez težave in sramu se postavi zase, brez oklevanja pove resnico in je pripravljen vedno poslušati druge, a to ne pomeni, da se jim podreja. Je prijazen in rad pomaga, ne pusti pa se izkoriščati ali celo voditi.

Devica

Devica je ob vsaki priložnosti pripravljena zagovarjati svoje mnenje in prepričanje. Čeprav je včasih res malo vsiljiva ve tudi, kdaj je bolje molčati.

Kadar se zaradi razhajanj mnenj z nekom zaplete v besedni dvoboj in spozna, da napetost vendarle prerašča zdrav razum, se preprosto umakne. Ne zato, ker bi se bala zagovarjati svoje stališče, temveč ker ve, kako izbirati bitke in zna prepoznati, v katerih se ni vredno bojevati.

Škorpijon

Škorpijon se dobro zaveda, da se vsi nikoli ne bodo strinjali z njim in da vsem pač ni všeč, zato za nobeno ceno ne spreminja mnenja ali obnašanja z namenom, da bi drugim ugajal. On hodi po svoji poti, s katere ne odstopa in čisto vseeno mu je, kaj o tem menijo ostali.

Vztraja tudi, ko bi drugi obupali ter ostaja zvest sebi, ponosen nase ter močan. Tako vedno doseže cilj, ne glede na vse ovire, ki se na poti do njega pojavijo.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov brez hrbtenice

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki jim prihajajoče leto pripravlja veliko presenečenj


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte