Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Pet znakov, ki so prepričani, da se jim vedno godi velika krivica

Rojeni v nekaterih astroloških znakih velikokrat verjamejo, da so proti njim usmerjene temne sile.

27.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki so prepričani, da se jim vedno godi velika krivica

Zagotovo poznate koga, ki je prepričan, da se mu vselej godi velika krivica, da ga nihče ne razume, ne podpira, da je usoda do njega nepoštena, da je nesrečna žrtev okoliščin ali velike zarote.

Morda ste takšni, priznali ali ne, celo sami. In če menite, da je drugim v življenju vedno lepše kot vam, kajti zvezde nikoli niso na vaši strani, ste, kot navaja Your Tango, najbrž rojeni v katerem od sledečih astroloških znakov.

Rak

Rak je po naravi črnogled. On vedno pričakuje, da se bo zgodilo najslabše, je sumničav ter pesimističen. Nesebično se razdaja, skrbi za druge, ko pa pomoč potrebuje on, meni, da ni nikogar, ki bi mu podal roko.

Tako sveto je prepričan v to, da sploh ne vidi, da življenje vendarle ni tako črno. Kajti vsaki, še tako majhni nesreči, pripisuje ogromen pomen ter prezre dejstvo, da tudi on tedaj, ko je v stiski, ni vedno sam in pozabljen. Le veliko bolj si zapomni priložnosti, ko ob sebi nima nikogar, kot tiste, v katerih bi si vendarle moral priznati, da se lahko zanaša na ljudi, ki ga imajo radi.

Riba

Ribi tedaj, ko se stvari ne odvijajo po načrtih, ni lahko. Kajti namesto, da bi na zadeve pogledala objektivno in se težave lotila aktivno reševati, se odzove neracionalno, se skrije pred nevšečnostmi in prehitro obupa.

 

Prepričana, da v življenju nima sreče, da je ves trud zaman in da je drugim preprosto boljše, kot njej, se umakne v svoj svet, kjer se sprašuje, zakaj je usoda do nje tako kruta, zakaj ji gre vedno vse narobe in zakaj mora v svoje dosežke vlagati dvakrat več truda kot ostali.

Čeprav temu še zdaleč ni tako, kar bi, če bi na vse skupaj pogledala objektivno ter se aktivno spopadala s težavami, tudi sama morala priznati.

Škorpijon 

Škorpijon je občutljiv in velikokrat verjame, da je cel svet proti njemu. On težko zaupa drugim, je skrivnosten in zadržan, s težavo razkriva občutke in se tedaj, ko zadeve ne tečejo po načrtih raje, kot bi prosil za pomoč, zapre v svoj svet v veri, da mu tako ali tako nihče ne bi bil pripravljen pomagati. Nasprotno, njegove težave bi drugi izkoristili le sebi v prid.

Seveda se moti, a žal tega zaradi svojega odnosa do ljudi, ki ga imajo radi, velikokrat ne dojame.

Kozorog

Kadar je kozorog mnenja, da je žrtev velike zarote (pa čeprav samo zato, ker na dan, ko je nameraval na izlet, dežuje), postane nesramen in piker do vseh, ki ga obdajajo. V odnose tedaj prinaša veliko negativne energije in od sebe odriva vse, ki bi ga z veseljem razvedrili ali mu pomagali.

A težava je v tem, da je kozorog trmast in ga je težko prepričati, da vse vendarle ni tako slabo in da ni žrtev svetovne zarote. Kajti ko on nekaj verjame, ga ni mogoče premakniti z mesta. In to se zgodi vsakič, ko se sooči z veliko ali še tako majhno zadrego.

Devica

Devica se skozi življenje nauči, da se ni na nikogar pametno zanašati in da se povsem dobro znajde sama. Zato težko sodeluje ter še težje prosi za pomoč, kajti v resnici ne verjame, da ji je nekdo pripravljen pomagati ali z njo sodelovati brez skritih namenov.

Ne samo, da meni, da nesebična pomoč ne obstaja in da se za njo brez dvoma skriva pričakovanje povračila, tudi v uspehu najbolj uživa tedaj, ko se do njega dokoplje zgolj s svojim trudom. Čeprav se ji pri tem neredko zazdi, da je sama, osamljena in da bitke življenja bije brez pomoči človeka, na katerega bi se lahko oprla.

Preberite še: »Učiteljica, jaz bom itak youtuber« (Piše: Petra Cerar)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest nevljudnih astroloških znakov, ki se ne ozirajo na občutke drugih


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte