Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki jih mika poligamna zveza

Biti v razmerju z enim partnerjem nekaterim ni pisano na kožo.

16.10.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki jih mika poligamna zveza

Lahko bi rekli, da tisti, ki jim monogamija povzroča nemalo težav, živijo po načelu: več kot nas je, bolj je veselo. In ti so, kot piše Your Tango, najpogosteje rojeni v določenih znakih zodiaka. Drži sicer, da se čisto vsi, ki so v omenjenih ozvezdjih prijokali na svet, ne predajajo poligamnim zvezam, a v njih je veliko več takšnih, kot rojenih v drugih znakih. Kateri so torej nabolj veseli, kadar se lahko zabavajo z več partnerji?

Vodnar

Vodnarji imajo prav poseben dar: oni imajo lahko več ljubimcev hkrati, ne da bi se ob tem kateri od njih počutil zapostavljenega. V ožjem krogu imajo radi čimvec ljudi, z njimi dobivajo najrazličnejše izkušnje in poligamna zveza jim za to nudi veliko priložnosti.

Ne očara jih zgolj fizična lepota, zanje je najpomembnejši intelekt. Vodnar res lahko najde sorodno dušo v zgolj eni osebi, kar pa ne pomeni, da bo z eno osebo srečen vse življenje.

 

Kozorog

Kozorogi slovijo po tem, da so prizemljeni, delovni in sledijo pravilom. A dejstvo je tudi, da so izjemno seksualni in samo ena oseba zanje velikokrat ni dovolj, da bi ob njej lahko raziskali vse dimenzije spolnosti. Oni so rojeni za poligamijo, saj premorejo ogromno energije, so neodvisni in imajo velik spolni apetit.

Zapomnite si: kozorogi so zelo vzdržljivi in njihovo slo le težko zadovolji zgolj ena oseba.

Bik

Biki so znani po čutnosti, ljubezni do telesnih užitkov ter erotičnem naboju, torej ni nič čudnega, da jim diši poligamija. Več rok, kot jih razvaja, več ustnic, kot jih poljublja, bolj uživajo.

Tudi njihovi posesivnosti in ljubosumnosti je poligamna zveza v prid: če imajo več partnerjev, nihče od njih nima občutka, da si ga rojen v znamenju bika lasti in ga v odnosu duši.

 

Dvojček

Tesnih in globokih vezi dvojček ne mara. V resnici se jih otepa za vsako ceno. V monogamni zvezi se hitro nasiti, vsega naveliča ter začne dolgočasiti.

V poligamnem odnosu je bolj razburljivo, zanimivo ter nikoli dolgočasno. Prav to so kvalitete, ki jih dvojček v razmerju pričakuje in, če je v intimni zvezi z več partnerji, tudi dobi.

Oven

Seksualnosti ovnov ni mogoče opredeliti in pogosto se zgodi, da rojene v tem znaku privlačita oba spola. Oni obožujejo avanture, prisegajo na vedno nove izkušnje in pričakujejo kar najbolj različne stimulacije.

Ko gre za seks, praviloma prevzamejo glavno besedo, saj premorejo nenasiten spolni apetit. In več, kot imajo partnerjev, manjša je verjetnost, da bi ta ostal nepotešen.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj prilagodljivih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest (preveč) odkritih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte