Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki bivšega (večkrat) vzamejo nazaj

Rojeni v nekaterih astroloških znakih bivšemu radi dajo drugo, tretjo, četrto … priložnost.

7.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki bivšega (večkrat) vzamejo nazaj

Za nekatere razhod pomeni nepreklicen konec določenega poglavja v življenju. Bivši, ne glede na razlog za propad skupne zgodbe, ostane bivši. Pika.

So pa tudi takšni, ki so mu pripravljeni dati drugo, tretjo, četrto … priložnost. In se vedno znova ujamejo v iste pasti ter vzorce, ki praviloma vodijo le v nova razočaranja.

Kateri so znaki, ki zlepa ne obupajo? Takole jih izpostavlja Your Tango.

Bik

Bik se v razmerja ne spušča brezglavo in ko enkrat osnuje odnos, vanj vlaga ogromno energije. Če se prvič ne obnese upa, da bo drugič, tretjič bolje. Optimist po naravi je prepričan, da si vsak zasluži še eno priložnost.

Bivšega torej rad vzame nazaj in verjame, da bo tokrat vse drugače, da bo zveza uspela in ne vidi razloga, da ne bi še enkrat poskusil. Kako se zadeva na koncu razplete, je druga zgodba, a bik ne bi bil bik, če ne bi živel po načelu, da upanje umre zadnje.

 

Rak

Ko se rak zaljubi, se zaljubi za vse čase. Tudi če se sčasoma ljubezen izpoje, delček raka vedno upa, da bo bivši prišel nazaj v njegovo življenje. Kadar se to zgodi je zato možnost, da mu bo dal drugo priložnost, ogromna.

Rojen v tem znaku izjemno težko preboli razpadlo zvezo in iz življenja le stežka izbriše vse sledi, ki jih je v njem pustil nekdo, kateremu je podaril srce. Veliko lažje ga vzame nazaj in skuša nadaljevati, kot da se ne bi zgodilo nič slabega.

Riba

Ribe so znane po tem, da vedno dajo še eno možnost, kar je najbolj očitno prav, ko gre za bivšega. Po razhodu jih prevzame nostalgija, preteklost slikajo v kar najlepši možni luči in se spominjajo vsega, kar je bilo v njem prijetnega ter pozabijo na manj lepe plati.

Vse to so razlogi, da ne razmišljajo, če se na vratih znova pojavi nekdanji partner. Skesanega vzamejo nazaj ne glede na to, kaj je bil razlog za razhod in kako močno jih je morda prizadel.

Tehtnica

Tehtnica je po srcu prijazna in verjame v to, da se v vsakem človeku skriva nekaj dobrega, lepega, prijetnega ter da se vsak lahko spremeni na bolje.

Bivši pri tem ni izjema. Ona ga, prepričana, da bo tokrat v njuni zgodbi vse drugače, z veseljem vzame nazaj. Če ni šlo prvič, bo uspelo drugič ali morda kdaj naslednjič. Nad ljubeznijo in nad človekom, ki ima v njenem srcu posebno mesto, pač noče kar obupati.

Devica

Devica se uči na svojih napakah. Tudi, ko gre za zvezo. Po razhodu natančno analizira, kaj in kje se je zalomilo ter je to pripravljena spremeniti, zadeve početi drugače in poskrbeti, da bo naslednjič uspelo.

Svoj načrt lahko udejanji le, če nekomu, ki je že odšel iz njenega življenja, da drugo priložnost. Pa čeprav zgolj zato, da sebi in drugim dokaže, da zmore. Četudi jo vsi prepričujejo, da to ni najboljša ideja, devica vedno, tudi ko gre za ljubezen, igra po svojih pravilih.

Preberite še: Le nekdo, ki zmore to, je lahko vaša sorodna duša (horoskop)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet znakov, ki zlepa ne odpuščajo


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte