Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: najbolj predani astrološki znaki

Če ste že pošteno naveličani izdaj, se obkrožite z astrološkimi znaki, ki slovijo po svoji predanosti.

19.6.2022 ob 5:14 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: najbolj predani astrološki znaki

Predanost je lepa lastnost, ki se kaže v različnih oblikah: s tem, da nekdo zase ohranja zaupane skrivnosti, da je vedno pripravljen pomagati, da tedaj, ko zadeve postanejo težke, sočloveku stoji ob strani in ne pobegne takoj, ko se v odnosu, pa naj bo intimen, prijateljski ali poslovni, pojavijo težave.

Skratka, predanost je v svetu, v katerem so izdaje in razočaranja prej pravilo kot izjema, na moč zaželena. Poglejte pa, kateri astrološki znaki slovijo po njej.

Riba

Čustveno občutljive ribe premorejo visoko stopnjo empatije in drugim nikoli ne bi storile nečesa, kar si ne želijo, da bi kdo storil njim. Ribe slovijo po predanosti, po pripravljenosti pomagati in poslušati ter po zvestobi, ki jo znajo pokazati na najrazličnejše načine.

Skratka, rojeni v tem ozvezdju se vselej trudijo, da nikogar ne bi razočarali. V tem trudu so, zaradi mehke duše, na moč uspešne.

Kozorog

Še eno znamenje, ki ga krasita zanesljivost in predanost. Kozorog vedno igra po pravilih, nikoli ne krši zakonov in vselej zagovarja pravico.

Delavni in odgovorni kozorogi ob tem slovijo po predanosti, ki se velikokrat pokaže tako v osebnih kot tudi v poslovnih odnosih.

Škorpijon

V dokazovanju svoje predanosti res včasih zaidejo v skrajnosti in prav tolikšno stopnjo, kot je premorejo sami, pričakujejo od drugih.

Škorpijoni zato na različne načine preverjajo vse, ki so jim blizu, koliko predanosti so pripravljeni vlagati v odnos in če je trud obojestranski, je z rojenim v tem znamenju zgrajen trden odnos, poln neomajnega zaupanja in zanesljivosti.

Škorpijon ljudi, ki ne razočarajo njega, nikoli ne pusti na cedilu.

Bik

Res je, da znajo biti biki včasih trmasti, malo nesramni, pikri in zajedljivi, a ko vidijo nekoga, ki potrebuje pomoč, bodo nedvomno zavihali rokave.

Rojeni v tem znaku izjemno cenijo stabilnost in zanesljivost ter ljudem, ki so jim blizu, vedno krijejo hrbet in nikoli radovednim ušesom ne prenašajo zaupanih besed, skratka biki so, ko gre za predanost, več kot upravičeno na tem seznamu.

Rak

Vselej na prvo mestu postavlja prijatelje in družino. Pogosto se zgodi, da jim namenja celo več časa in energije, kot za svoje težave.

Raki so izjemno skrbni, zanesljivi in predani ter bi storili vse, da bi ljudem, ki jih imajo radi, pomagali po svojih močeh ter jih nikoli ne bi na noben način izdali ali drugače razočarali.

Povzeto po msn.com

Preberite še: Horoskop: pari astroloških znakov, ki tvorijo najboljša prijateljstva

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki takoj prepoznajo laž


oddajte komentar

preberite tudi

7 stvari, ki se zgodijo pred prevaro (v vsaki zvezi!)

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

ne spreglejte