Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Najbolj nepriljubljeni astrološki znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znakih v družbi niso prav posebno priljubljeni.

14.3.2021 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najbolj nepriljubljeni astrološki znaki

Nekateri premorejo nekoliko preveč neprijetnih lastnosti in zato v družbi niso najbolj priljubljeni.

Nasprotno, mnogi jih ne marajo in se jim, če je le mogoče, najraje izognejo. Katera pa so astrološka znamenja, ki veljajo za najbolj osovražena? Odgovor ima Thouhgtcatalog.

Škorpijon

Oh, škorpijon. Po eni strani tako seksi in privlačen, da bi domala vsak z njim skočil v posteljo, po drugi pa ima cel kup lastnosti, zaradi katerih ga mnogi prav sovražijo.

Je namreč nedostopen, velikokrat aroganten, nezaupljiv, maščevalen in za vsako ceno hoče uveljaviti svojo voljo. Če k temu dodamo še njegovo sposobnost manipuliranja in prepričanja v svoj prav, je tu nedvomno dovolj razlogov, da se pred škorpijonom družba včasih skrije.

Kozorog

Kje sploh začeti? Obseden z delom, čustveno hladen in zadržan je velikokrat dolgočasen. Čeprav se vsak lahko zanese nanj in četudi je discipliniran ter predan svojim nalogam, ni ravno prijetna družba.

 

Kajti kozorog je trmast, priznava edino in le svojo resnico, ne odstopa od svojih načrtov ter vzorcev, težko se sprosti, življenje ob njem zato hitro postane predvidljivo ter dolgočasno, kar mu ne govori ravno v prid.

Kot tudi ne dejstvo, da je zelo previden z denarjem, povedano drugače, škrt. Saj ne, da bi prijatelji ali partner od njega pričakovali zasipanje z darili in ekskluzivne izlete, a vsaj vsake toliko bi sebi in ljudem, ki so mu blizu, vendarle lahko kaj privoščil.

Devica

Devica na tem seznamu najbrž ni presenečenje. Odgovor na vprašanje zakaj, pa je dokaj jasen: njeno pikolovstvo, težnja po popolnosti skupaj s pretirano kritiko tvorijo kombinacijo, ki v drugih zbuja strah, zadrego in nelagodje.

Vase zaverovana devica pričakuje, da se bodo vsi ravnali po njenih merilih in kadar se ne, je, milo rečeno, zoprna ter ne skopari z obsojanjem in očitki.

Kritika je včasih dobrodošla, a kadar je te le preveč, se je vsak naveliča. In tedaj devica pristane med ljudmi, ki bi se jim drugi najraje izognili.

Dvojček

Pri dvojčku človek nikoli ne ve, kje in kako zadeve stojijo. Kajti on je dvoličen, obrača se po vetru, hitro spreminja svoje mnenje, deluje nepristno in je videti, kot da ne bi imel hrbtenice.

Ob tem je še glasen, prepričan vase in vselej prevzame glavno besedo. Govori tudi, kadar nima nič pametnega za povedati ter nemogoče ga je utišati in prepričati, naj kdaj tudi samo prisluhne. Ne, kajti glas, ki ga dvojček najbolj obožuje, je njegov lastni glas.

Preberite še: Horoskop: Zakaj ste tako dober prijatelj (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet materialističnih znakov, ki ljubezen enačijo z darili


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte