Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Kaj vam v razmerju predstavlja kapljo čez rob (glede na vaš znak)

Obstaja trenutek, v katerem vsako znamenje spozna, da zvezi ni več pomoči.

30.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kaj vam v razmerju predstavlja kapljo čez rob (glede na vaš znak)

Običajno razhod ni nepremišljeno dejanje in, zlasti kadar gre za dolgo zvezo, mnogi z njim odlašajo ter tehtajo, ali je konec razmerja res edina možna pot. Pa vendar obstaja tisto nekaj, kar predstavlja kapljo čez rob in posameznika napelje h končni odločitvi.

Kaj prevesi tehtnico, pa je odvisno od astrološkega znamenja. Česa oven, bik, dvojček ter ostala znamenja zodiaka niso pripravljena spregledati, opozarja Thouhtcatalog.

Oven

Če partner dvakrat stori isto napako, oven potegne četo. Enkrat lahko odpusti, ne more pa odpustiti dvakrat.

Bik

Bik ne bo spregledal nespoštljivega obnašanja partnerja. On ne bo trpel, da bi se kdor koli do njega kdo grdo obnašal. Kdor koli.

Dvojček

Če partner na prvo mesto postavi prijatelje in ne dvojčka, slednji ne pomišlja več. Saj ne pričakuje veliko v razmerju, pričakuje pa, da bo za življenjskega sopotnika vedno prioriteta.

 

Rak

Rak ne prenese, če partner grdo govori o njegovi družini. Rojen v tem znamenju je zaščitniški do vseh, ki jih ima rad in med te sodijo tudi njegovi sorodniki.

Lev

Prikrivanje, skrivanje, laganje in utaja so stvari, ki jih lev ne tolerira. Zato, kadar se po zaslugi partnerja prikradejo v zvezo, kralj živali stori odločilni korak.

Devica

Če iz razmerja izgine pozornost, devica ve, da je to izpeto. Kajti ona v zvezi pričakuje neomejeno pozornosti, ob kateri se lahko počuti ljubljena.

Tehtnica

V trenutku, ko tehtnica opazi, da se človek, ki mu je poklonila srce, ni več pripravljen truditi, se tudi sama ne bo trudila več. Ona ve, da morata v zvezo vlagati oba vanjo vključena in za nobeno ceno ne bi privolila v to, da bi ves trud pristal na njenih ramenih.

Škorpijon

Če škorpijon česa ne prenese, je to namera partnerja, da bi ga spremenil. On druge sprejema takšne kot so in prav to pričakuje tudi od srčnega izbranca. Sicer ob njem nima česa iskati.

Strelec

Če iz zveze izgine seks, strelec ne dvomi več v to, da je končana. Ko umre strast, umre tudi odnos.

Kozorog

Kapljo čez rob pri kozorogu predstavljajo takšne ali drugačne zasvojenosti. Pa naj bo to alkohol, droge ali igre na srečo. On ni pripravljen prenašati obnašanj, ki vodijo v pogubo.

Vodnar

Ko partner preneha podpirati njegove sanje, je za vodnarja zveza končana. On ob sebi potrebuje človeka, ki ga spodbuja k temu, da bi postal boljša različica sebe.

Riba

Zadnjo kapljo čez rob predstavlja za ribo namera partnerja, da bi jo odtujil od družine in prijateljev.  V njenem življenju prijatelji in družina igrajo pomembno vlogo in od življenjskega sopotnika pričakuje, da bo to razumel.

Preberite še: Horoskop: To so najbolj ljubeznivi astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojene v teh 3 astroloških znakih še letos čaka nova ljubezen


oddajte komentar

preberite tudi

Glavni krivec za težko prebolevanje razhoda

To so razlogi, da se po orgazmu počutite tako čudovito

10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

ne spreglejte