Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Astrološki znaki, ki denar postavljajo pred ljubezen

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki jim polna denarnica pomeni več kot ljubeče srce.

11.4.2021 ob 5:30 | Foto: Alex Volot/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki denar postavljajo pred ljubezen

Je že tako, da imamo ljudje različne prioritete. Tudi, kar zadeva intimne odnose. Medtem, ko so nekaterim iskrena, močna, trajna in seveda pozitivna čustva neprecenljiva vrednota, drugi prednje postavljajo … denar.

To sicer ne pomeni (vedno), da ljubezen v njihovem življenju ne igra nikakršne vloge. Pomeni pa, da bi, če bi morali izbirati, prednost praviloma dali materialni dobrobiti. Kateri so astrološki znaki, ki denar postavljajo pred ljubezen? Odgovor ima Your Tango.

Bik

Če bi lahko izbrali oboje, biki nedvomno bi. Ampak običajno zadeve niso tako preproste in kadar ste postavljeni pred dilemo, ki se glasi, denar ali ljubezen, rojeni v tem znamenju prav nič ne pomišljate in na prvo mesto postavite denar. O tem ni nobenega dvoma.

Kajti denar v vaših očeh predstavlja varnost, stabilnost, udobje, ugodje, čutne in povsem zemeljske užitke skratka vse tisto, kar vi v življenju najbolj obožujete. Drži, cenite tudi ljubezen, a je ta veliko manj oprijemljiva in veliko bolj izmuzljiva, kot zajetni prihranki, ki se jim ne bi bili pripravljeni odpovedati za nobeno ceno.

Dvojček

Dvojčki na ljubezen gledate kot na vir zabave. A še večji vir zabave za vas je denar.

Včasih sicer zapadete v razmišljanje, da ljubezen lahko premaga vse in da je najpomembnejša vrednota sveta, vendar je takšno stanje duha pri vas kratkotrajne narave in na koncu vedno znova pridete do zaključka, da je s polno denarnico mogoče doseči več, kot z neskončno ljubeznijo.

Lev

Ste oseba, ki se zaveda, da ljudje v življenju pridejo in grejo, stvari pa ostanejo. Radi ste ljubljeni, radi tudi ljubite, a najbolj radi imate sebe in sebi zato privoščite največ tistega, kar je mogoče kupiti z denarjem.

 

Prisegate na dragocene zadeve, radi ste obdani z lepimi predmeti, radi se razvajate v vseh mogočih smislih in pogledih in vse to lahko dosežete le, če imate na računu dovolj sredstev. Zato: dilema ljubezen ali denar za vas v resnici nikoli ni ravno dilema. Denar je nedvomno (vašega) sveta vladar.

Strelec

Nikoli niste bili ravno velik pristaš razmerji in zvez. Zato, ker vi pač nimate obstanka in vam več, kot stabilna zveza, pomeni iskanje vedno novih doživetji ter nabiranje neprecenljivih izkušenj.

Če bi bili kdaj postavljeni pred izbiro: sorodna duša ali zajeten kupček denarja, ne bi prav dolgo oklevali. Seveda bi izbrali slednje, saj vam denar zagotavlja svobodo in neomejenost, to pa sta v vašem življenju najpomembnejši vrednoti.

Kozorog

Kozorogi ste zemeljsko znamenje, kar pomeni, da ste v prvi vrsti praktični. Veste, da življenje stane in da je denar tisti, ki zagotavlja varnost, stabilnost ter tudi pravo mero ugodja in udobja.

Če niste res sto odstotno prepričani, da je nekdo vreden vašega prostega časa, srca in prihrankov na banki, prav nič ne pomišljate, kaj bi postavili na prvo mesto. Tehtnica, na kateri sta denar in ljubezen, se z vašega vidika praviloma prevesi na stran ... denarja.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, ki vam v razmerju dela probleme (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, s katerimi bo zakon popoln


oddajte komentar

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte