Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: 6 astroloških znakov s prirojenim smislom za oblačenje

Kljub temu, da samo nekaj vržejo nase, so rojeni v nekaterih astroloških znakih vedno videti čudovito.

15.8.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 6 astroloških znakov s prirojenim smislom za oblačenje

Zagotovo poznate nekoga, ki premore zavidljiv stil oblačenja. Res je, vse je v okusu, a priznati je treba, da so nekateri vedno videti čudovito ne glede na to, da za svoja oblačila ne zapravijo gore denarja in mimogrede nekaj vržejo nase.

Očitno so rojeni pod srečno modno zvezo oziroma, kot piše Your Tango, v sledečih astroloških znakih.

Oven

Takole je z ovni in občutkom za modo: oni preprosto vedo, kaj obleči, da bodo pritegnili poglede in zbudili občudovanje. Naj bo starinski kos, nekaj supermodernega ali kombinacija obojega, z izbiro oblačil nikoli ne zgrešijo. Ne, oni ne načrtujejo in ne razmišljajo, oni preprosto sledijo svojemu občutku, ki jih nikdar ne pusti na cedilu.

Kako za vraga na ovnih vsa oblačila dobro stojijo skupaj, čeprav si jih drugi ne bi niti drznili skombinirati? Večno vprašanje, na katerega odgovora ne poznajo niti sami. Oziroma se z njim sploh ne obremenjujejo.

Strelec

Strelci veliko potujejo, zato znajo pakirati. Vedo, kako skombinirati oblačila, da v njih ne bodo le lepi, temveč se bodo lahko nemoteno predajali tudi vsem aktivnostim, ki se jim obetajo.

V resnici največ pozornosti namenjajo praktičnosti, a kljub temu jim vedno nekako uspe obleči opravo, s katero pritegnejo poglede vseh, ki se namenoma ali po naključju znajdejo v njihovi bližini.

Kozorog

Kozorogi so preveč osredotočeni na delo, da bi se pretirano obremenjevali s tem, kaj obleči. A kljub temu so vedno videti čudovito. Morda zato, ker ne komplicirajo. Oni ne bodo dolgih ur zapravljali pri frizerju, so za bolj sproščene pričeske. Njihova oblačila so lahka za vzdrževanje, za likanje in druge posebne tretmaje nimajo časa. 

Naj bo udobno in praktično, to je njihov moto, ki je očitno več kot učinkovit.

Riba

Ribe lahko oblečejo vse, kar jim pride pod roko. Kombinacije črt, pik in drugih vzorcev pri njih niso nič neobičajnega. A kljub temu je njihova oprava popolna.

Ne bojijo se tvegati, ne bojijo se kombinirati in čeprav njihova omara ne poka po šivih, vedno najdejo priložnosti primerno oblačilo. Ter z njo dosežejo svoj namen: poglede ter občudovanje.

Dvojčki

Njim se res ni treba truditi, da bi očarali. To dosežejo že zgolj s tem, da se pojavijo. Oni imajo smisel za modo in čeprav za oblačila ne zapravljajo celega premoženja, vselej delujejo modno in elegantno.

Nikoli se pretirano ne obremenjujejo s tem, kaj bi oblekli. Tudi v običajni majici in kavbojkah poskrbijo za dober vtis. Ker takšni pač so.

Rak

Raki so med znaki, ki jih imajo vsi radi. Največ zaslug pri tem ima njihov nasmeh. Ko oni stopijo v prostor, ta dobesedno zažari. 

Svoje pa pridajo še njihova sproščena, športna oblačila. Rakice prisegajo na udobne obleke, v katerih lahko brezskrbno uživajo v naravi in dajejo vtis, da so zanje zapravile zelo veliko denarja. V resnici niso.


oddajte komentar

preberite tudi

11 znakov, da ste našli seksualno sorodno dušo

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

ne spreglejte