Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: 5 skromnih astroloških znakov, ki se ne zavedajo, kako čudoviti so

Skromnost je lepa lastnost, a prav zaradi nje se rojeni v nekaterih astroloških znakih ne zavedajo svoje prave vrednosti.

24.7.2019 ob 4:30

zenska_zadrega_micna.jpg

Skromnost je lepa čednost, pravijo. In tisti, ki premorejo to lastnost, se velikokrat ne zavedajo vseh svojih vrlin ter so pogosto presenečeni nad pohvalami, ki so jim namenjene. Prav zato so tako prijetnega značaja in priljubljeni v krogu ljudi, ki jih obdajajo. Največkrat pa so, kot piše Your Tango, rojeni v sledečih astroloških znakih.

Ribe

Le redkokdo bi ribe opisal kot prevzetne in polne samih sebe. One so preveč zaposlene s pomočjo drugim, da bi se ukvarjale s seboj in s svojim videzom. Z njim očarajo vsakogar, drugim se zdijo privlačne ter zapeljive in številne preseneti ko odkrijejo, da imajo ta občutljiva bitja neredko težave s samozavestjo.

Ribam se niti sanja ne, koliko notranje in zunanje lepote premorejo in zato velikokrat neupravičeno dvomijo vase.

Rak

Rakom je povsem jasno, da imajo veliko srce in skrbijo za druge. Prepričani so, da so to lastnosti, zaradi katerih se vsi radi družijo z njimi, kar do določene mere sicer drži, ni pa to glavni razlog, zakaj so za druge privlačni.

Tisto, kar jim zagotavlja neustavljiv čar, je naravna, na prvi pogled opazna toplina, nežna lepota, ki v njihovo orbito dobesedno pritegne vse v njihovi bližini. Res je, raki so po srcu dobri, a tudi lepi na pogled, česar se v svoji skromnosti praviloma ne zavedajo.

Devica

Rojeni v znamenju device so tako močno obremenjeni s svojo nepopolnostjo, da ne vidijo cele slike. Če bi jo, bi morali priznati, da so zelo seksi, hkrati pa še neizmerno inteligentni.

Skratka popolna kombinacija, katere učinka na druge ne dojemajo in zato ne najdejo odgovora na vprašanje, zakaj kjerkoli se pojavijo, pritegnejo poglede in prijazne nasmehe.

Kozorog

Tisti, ki so po horoskopu kozorogi, se sicer zavedajo vseh svojih talentov in sposobnosti, nimajo pa niti najmanjšega pojma o tem, kako seksi in vizualno privlačni so.

Če bi to vedeli, bi bili tedaj, ko nekdo zanje pokaže zanimanje, veliko manj presenečeni in jim ne bi bilo kar malo nerodno ob vseh pohvalah, za katere največkrat menijo, da so zlagane. Čeprav so v resnici pristne.

Tehtnica

V večini primerov tehtnice ne premorejo dovolj samozavesti da bi dojele, kako privlačne so. Običajno niso deležne prav veliko komplimentov, saj so drugi prepričani, da se same zavedajo vseh svojih kvalitet in nočejo, da bi se prevzele.

Prav to ni pisano na kožo njihovi samozavesti. Tehtnice namreč hrepenijo po pozitivnih afirmacijah glede videza. Če jih niso deležne dvomijo vase, v svoj videz in svojo osebnost ter se ne zavedajo, kako mamljive v resnici so.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages

MORDA VAS ZANIMA še: Osebna izpoved: Najraje bi se poročila s svojim psom

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znakov, ki se le pretvarjajo, da jim je mar Ali pa: Horoskop: 6 najbolj radovednih astroloških znakov

Preberite še: Tukaj na Obali radi jemo in pa Prijavite se na natečaj za najlepše vrtne pridelke


oddajte komentar

preberite tudi

Starost, pri kateri ženske najlažje doživijo orgazem

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

ne spreglejte