Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Finančni horoskop za oktober: To vam na denarnem področju namenjajo zvezde

Poglejte, kaj vam za mesec oktober na finančnem področju napovedujejo zvezde.

4.10.2021 ob 5:15 | Foto: Ivan Balvan/GettyImages | Avtor: M. FL.

Finančni horoskop za oktober: To vam na denarnem področju namenjajo zvezde

Tu je mesec varčevanja, oktober. Zato poglejte, kaj vam, glede na vaše znamenje, z vidika denarja, naložb, stroškov in vsega, povezanega z materialnim statusom, obljubljajo zvezde. Njihove napovedi podaja Pure Wow.

Oven

Veliko je krajev, ki bi jih radi obiskali, veliko je stvari, ki bi jih z veseljem spoznali. Vselej, zlasti pa letošnjega oktobra. In da bi dosegli svoje cilje, seveda potrebujete sredstva. Da bi jih dobili, razmišljate o kreditnih karticah in zadolžitvah.

Pazite, da vas ne bo preveč zapeljalo. Zlasti čas škorpijona, ki se začne 23. oktobra, bi lahko bil kritičen. Ne zadolžujte se brezglavo in pazite na svoje izdatke, da ne bi končali do grla v dolgovih.

Bik

Zdi se vam, da trdo delate, niste pa temu primerno nagrajeni. Zlasti vas bo ta občutek preveval do 18. tega meseca, ko bo na dogajanje na Zemlji še vplival retrogradni Merkur.

Izkoristite priložnost, ki se vam ponuja 4. oktobra ter prosite za povišico. Veliko je možnosti, da vam bo ugodeno, a več denarja se bo na vaš račun, prav zaradi retrogradnega Merkurja, steklo nekoliko kasneje.

Dvojček

Tako pretekla polna luna v tehtnici, kot polna luna v ovnu, ki se obeta 20. oktobra, ne prinašata nič dobrega za vaše finančno stanje.

Če delujete v kolektivu ali če delo opravljate kot zunanji izvajalec, se boste na koncu meseca morda počutili opeharjene.  Zlasti, če ne boste 9. oktobra še enkrat prečesali svojih pogodb in si z njimi zagotovili tisto, kar vam pripada.

 

Rak

Obdobje tehtnice na vaše finančno stanje praviloma ne vpliva najbolje. Že sicer, zlasti pa, ko na nebu vlada to znamenje, na prvo mesto postavljate prijatelje in družino ter ne zaslužka.

Na srečo se vam 17. oktobra obeta bogata spodbuda poslovnega partnerja ali tesnega prijatelja, ki vam res privošči vse najboljše v življenju.

Lev

Retrogradni Merkur do 18. oktobra ne bo prijatelj vaše denarnice. Bodite previdni in ne zapravljajte preveč. Določeni nepredvideni izdatki se bodo lahko pojavili okoli 9. oktobra (avto, nepričakovano vabilo na poroko, potovanje zadnji hip) in morali boste poseči v varčevalni račun.

Kar pomeni, da si boste morali zagotoviti dodatno delo, če boste hoteli pokriti nepričakovan strošek.

Devica

Premorete zavidljivo finančno disciplino ter imate natančno razdelane prihodke in odhodke. Tokrat boste, pod vplivom Venere, ki bo potovala skozi vašo hišo doma od 7. oktobra, namenili nekaj izdatkov za urejanje bivališča.

Skušajte se izogniti nakupovanju ob polni luni, da vas ne bi, kljub temu, da ste trdni in dosledni, malo preveč zaneslo.

Tehtnica

Zaradi Marsa v vašem znaku boste polni samozavesti, kar žal ne bo najbolje vplivalo na vaš račun. Soočeni boste s pomanjkanjem sredstev in 22. oktobra, ko se bo Mars umaknil Plutonu, bo treba izdelati nov finančni načrt.

Prevetrite stanje, ne mižite na eno ali obe očesi, ko bo Mars vstopil v škorpijona pa lahko pričakujete boljše čase.

Škorpijon

Do 7. oktobra bo vaš finančni sektor upravljala Venera. Posel bo cvetel, k vam bodo pristopale obetavne stranke, dobili boste zavidljive ponudbe za delo, morda celo nepričakovan priliv.

A ne glede na to, bodite pozorni 9. in 26. oktobra ter naj vas ne zapelje na prvi pogled mamljiva investicija. Poglobite se vanjo in se prepričajte, da je ne boste nekoč obžalovali.

Strelec

Če pričakujete že dolgo obljubljeno plačilo ali povišico, imajo zvezde za vas dobro novico: denar bo pod vplivom Saturna začel dotekati 10. oktobra.

Razmislite o tem, da bi poslali še kakšen email ali opravili nadležni klic ter z njimi pospešili proces.

Kozorog

Vse od tedaj, ko je koncem lanskega leta Saturn vstopil v vodnarja, vaše finančno stanje cveti. Zaslužki so dobri, investicije se obrestujejo celo bolje od pričakovanj.

Razmislite o tem, da bi nekaj zasluženih sredstev spravili za čas, ko bo obdobje debelih krav minilo, kar se lahko zgodi že po 10. oktobru.

Vodnar

Od junija, ko je Jupiter prešel v retrogradno stanje, ste malo na tesnem z denarjem. Na srečo boste 18. oktobra, ko bo retrogradnost Jupitra minila, končno lažje zadihali.

Zagotovo pa ste se v obdobju pomanjkanja lahko nečesa naučili. In sicer, da ste za svoje zaslužke odgovorni sami in da so izdatki velikokrat neupravičeni. Le kdo potrebuje vse tisto, kar ste v denarni stiski morali prodati?

Riba

Z Marsom še vedno v tehnici so vaši zaslužki zavidljivi, na žalost pa tako hitro kot pride, denar pri vas tudi gre. 

Polna luna v ovnu, 20. tega meseca prinaša padec na trda tla glede financ, na srečo se bodo zadeve umirile, ko bo Mars vstopil v škorpijona 30. oktobra. Večja premišljenost se bo zagotovo obrestovala.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki obožujejo luksuz

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki so prepričani, da imajo vedno prav


oddajte komentar

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte