Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Astrološka napoved za lockdown: Težko bomo narazen držali ljubimce in mlade. V njih bo vse vrelo

Astrologinja Mihaela Malečkar o tem, kako bomo preživljali zaprtje države, t.i. lockdown.

1.4.2021 ob 1:40 | Foto: Katja Golob | Avtor: Da. M.

Astrološka napoved za lockdown: Težko bomo narazen držali ljubimce in mlade. V njih bo vse vrelo

S priznano astrologinjo Mihaelo Malečkar smo se pogovarjali o tem, kaj nas čaka v ključnih 11 dnevih. Kako nam bodo naklonjene zvezde ter če se lahko kaj kmalu veselimo pozitivnih sprememb.

Kakšni dnevi nas čakajo med 1. in 11. aprilom, ko je razglašeno zaprtje države?

Dejansko, če vsaj malo odmislimo in se prilagodimo omejitvam, imamo lahko lepe dneve. Od nedelje dalje bo v nas več nemirne energije, pa tudi več logike in odločnosti, tako da se bomo ljudje preko sodobnih medijev, kjer se edino lahko, povezovali in tudi pripravljali.

Od 4. aprila naprej bo vedno več pritiska na spremembe vezane na politične vrhove naše države. Energije bo veliko in intelektualne moči tudi, in če jo usmerimo v kakšne ustvarjalne in povezovalne projekte se da veliko narediti.

V torek bomo imeli sekstil Venere in Marsa, kar tudi budi ustvarjalno energijo in nosi veliko enega veselja. Težko boste držali narazen ljubimce in mlade, v njih bo vse vrelo.

 

V četrtek in petek pa se bomo soočali s pasivno agresijo in manipulacijami. Saturnova vez na vozle, ki bo eksaktna šele v soboto, pa kljub temu nakazuje več nadzora nad ljudmi, toda nekako mirno, brez dram.

Naslednji vikend (10. in 11. april) je povezan z resnimi, a konstruktivnimi novicami. Preko vikenda pa bo več tudi vere v pozitivne rešitve, vezane na finančno področje.

Nam zvezde kaj kmalu napovedujejo vrnitev v življenje pred epidemijo?

Ah tako hitro to seveda ne bo. Če ste mislili postopno odpiranje, pa vam tudi ne znam povedati. Veste okrog se širijo vesti, niti ne vem, kdo jih je razširil, da pred 9. majem ne gremo nazaj v normalno življenje.

Toliko vam rečem, da če se z mlajem 12. aprila ne vrnemo nazaj v vsaj približno normalno življenje, se bodo ljudje povezovali in se tudi oglasili. Vsaj v zadevah, ki se tičejo šolstva in otrok, se bo dvignila iniciativa, ki ne bo popuščala. Tako da modro bi bilo vsaj delno odpreti stvari z 12. 4. novo luno ali vsaj z 19. 4. prvim krajcem, če temu ne bo tako, se bo z lotosi nabralo ogromno bistre energije, ki bo našla način za spremembe. Nikar ne pozabimo kakšna je moč in iznajdljivost ljudstva.

Preberite še: Kaj smo se že naučili in kako preživeti še en »lockdown«?

Morda vas zanima tudi: Nam je epidemija prinesla babyboom? Preverili smo številke


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte