Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To si slavna igralka Helen Mirren misli o Meghan Markle

Helen Mirren ima o Meghan Markle zelo jasno mnenje.

7.2.2019 ob 5:03

helen_mirren_meghan_markle_micna.jpg

Le malo je takšnih, ki slovijo kot uglajene igralke in se lahko pohvalijo tesno povezavo z britansko kraljevo družino. Helen Mirren in Meghan Markle sta dve od njih.

Meghanina naveza s kronanimi glavami je povsem jasna in nedvoumna, konec koncev je uradno del kraljeve družine. Kaj pa Helen Mirren? Naj spomnimo, da je leta 2006 v filmu The Queen (Kraljica) izvrstno uprizorila Elizabetho II. in si z vlogo prislužila Oskarja ter osebno pohvalo same kraljice.

In kaj izjema igralka misli o tistih, ki ob posebnih priložnostih mahajo z balkona Buckinghamske palače?

"Princ Charles je zelo uglajen," je Helen prejšnji teden kot gostja povedala v oddaji Good Morning Britan in komentirala svoj odnos s kraljevo družino od tedaj, ko je igrala vlogo monarhinje. "Tudi Harry in William sta zelo prijetna in šaljiva. Povedali so mi, da je Harry tedaj, ko sem prejela Oskarja pripomnil: Poglejte, tudi babica je tam."

Seveda se je ob tej priložnosti dotaknila Meghan Markle in jo v šali poimenovala nadomestna priženjena vnukinja.

"Mislim, da je bila od trenutka, ko je njeno razmerje s princem prišlo v javnost, izjemno dostojanstvena, elegantna, uglajena. Čista poosebitev discipline, preprostosti in čuta za sočloveka," je povedala Mirrenova in dodala:

"Neizmerno jo občudujem. Ni lahko živeti znotraj ozkega kroga kraljeve družine, da ne govorim o pritiskih, ki se na njo vršijo z vseh strani. Izvrstno jih premaguje."

Sedaj je torej uradno: Meghan je osvojila še eno, lahko bi temu rekli, kronano glavo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Lepa Afna odkrito z Ulo: Vedno več mladih je utrujenih in izgorelih. Ne bi bila rada tam. ali pa Osebna izpoved blogerke: V spanju doživljam orgazme

Priporočamo tudi: Sezoni gripe moramo prilagoditi tudi čiščenje doma ali pa Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane denarja


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte