Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Teden z Luno, 26. feb. - 4. marec

Zvezdne novice

26.2.2018 ob 5:40

luna_pexels-photo-326117.jpg

Ponedeljek, 26. 2. - Rastoča Luna v raku nas bo naredila občutljive. Do 12. ure bo dober aspekt, trigon z Venero, popoldanske energije bodo bolj temačne, nekaj vas bo močno zaskrbelo. A če sledimo svojim vizijam, bo trigon z Jupitrom popoldne prinesel dobro rešitev in do večera se bo vse dobro uredilo. Pozno zvečer bo nevaren Uranov aspekt, zato odsvetujem potovanja, vpliv raje prespite.

Torek, 27. 2.- Luna bo v levu in Venera v sekstilu s Plutonom. Kar danes delate, bo močneje zaznamovalo razplet dogodkov v prihodnjih dnevih. Pomembni dogovori se lahko zgodijo, tudi močna ljubezenska doživetja in zbližanja. Bodite v stiku s sabo. Levja Luna je dobra za ustvarjanje, ker raste, krepi dobro razpoloženje in usmerjenost k cilju. Hladno bo.

Sreda, 28. 2. - Luna v levu bo v trigonu z Marsom in kvadratu z Jupitrom. Trmasto vztrajanje pri odločitvah se vam ne bo obrestovalo, ker prihaja konflikten aspekt, zato je bolje iskati dogovor in kompromis. Merkur se bliža kvadratu z Marsom - dinamičen dan bo z veliko dela.

Četrtek, 1. 3. - Luna bo vstopila v devico, Venera bo v trigonu z Jupitrom. Dan bo imel čudovite energije. Ponoči bo čudovit ščip, ki bo ustvaril podlago za nove korake ali projekte, povezoval vas bo. Odličen dan bo za novosti. Na večer ščipa si vzemite dragoceni čas zase ali za bližnje, sodelavce, partnerja.

Petek, 2. 3., ščip ob 1.51 - Danes bo ves dan v znamenju ščipa, Luna bo v devici in Sonce v ribah. Merkur bo v trigonu z Jupitrom, vse poti bodo odprte, primeren dan bo za ustvarjanje novih poznanstev, dogovorov in povezav. Vse, kar boste ta dan videli ali dojeli, bo pomembna popotnica za obdobje do pomladnega enakonočja. Dan izkoristite in ne pustite se zmesti nepomembnim malenkostim, kajti danes se ustvarjajo temeljne povezave.

Sobota, 3. 3. - Luna bo v tehtnici, v kvadratu s Saturnom. Dan bo nekoliko težavnejši, bolj dinamičen, prinaša veliko komunikacije in dela, čeprav je Luna v obdobju konkretizacije, so vaši cilji preveč obsežni, da bi jih uspeli dokončati. Ne prepuščajte se stresu in ne kritizirajte drugih, zatopite se v delo. Vreme bo hladno in zimsko, dinamičen aspekt s Saturnom opozarja na mraz in previdnost v prometu.

Nedelja, 4. 3. - Luna bo v tehtnici, Sonce v ribah bo doseglo Neptun in Merkur Venero. Danes imamo na astrološkem nebu kar dve konjunkciji, kar ustvarja priložnost za nenavadna in pomembna druženja. Dovolite si biti to, kar ste. Ne omejujte se z vzorci obnašanja, saj bo dan čudovit in vas bo pripravljal na korake v nove smeri. Neptun bo povlekel nase vitalno energijo, zato popijte več mineralov, predvsem magnezija.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Pexel


oddajte komentar

preberite tudi

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

ne spreglejte