Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Najbolj priljubljeni in hkrati najnapornejši znaki

Poglejte, katera tri znamenja veljajo za najbolj priljubljena, pa tudi za najnapornejša.

31.1.2016 ob 11:00

shutterstock_350009129.jpg

So duhoviti, šarmantni, zanimivi, najboljši ljubimci, prijatelji in partnerji ter vedno pripravljeni na akcijo. Res je, da utegnejo biti naporni, a z njimi ni nikoli dolgčas, zato pa jih imamo tako radi.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Vodnar

Vodnarji so izvirni, sanjavi in njihova domišlja ne pozna meja. Z njimi je vedno zabavno, saj znajo na svet pogledati s plati, ki je drugi ne poznajo. Vse s seboj popeljejo v svet domišljije, v katerem bi se odlično znašel celo Peter Pan. Res je, včasih so malce neresni in otročji. A v trenutkih, ko morajo dati pravi prijateljski nasvet, so zelo objektivni. Prisegajo na pravičnost, včasih pa jih drugi ne razumejo.

Njihov intelekt navdušuje vse, ki se zapletejo z njimi v pogovor. So glavno gonilo zabave in vedno dobra družba. Znajo motivirati druge, saj so vedno za akcijo in dobrega razpoloženja. Če ste osvojili srce vodnarja, bo storil vse, da vas bo osrečil, in zlahka boste spregledali njegovo včasih pretirano sanjavo naravo.

Lev

Adrenalin in zabava sta sestavni del kraljevskega življenja leva. Ne bo vam dovolil, da zapadeta v rutino dolgočasnega vsakdanjika. On ima rad življenje in ljudi, najbolj pa ima rad sebe, kar zna biti v njegovi družbi dokaj moteče. Njegov entuziazem je nalezljiv. Če sprejmete njegovo egocentričnost, pa vam bo celo simpatična. To je romantično znamenje, ki ceni drobne znake pozornosti, šarmira in zapeljuje vse okoli sebe in lahko izzove ljubosumje.

Lev je zelo odgovoren, in če mu veliko pomenite, bo skrbel za vas. Vedno se bo trudil, da bi bil najboljši, kar morda ni tako slabo, saj bo tako najboljši partner, najboljši prijatelj in najboljši ljubimec. Nikoli vas ne bo varal, saj nima dovolj moči, da bi se popolnoma razdajal dvema osebama, površnosti pa lev ne mara.

Škorpijon

Prednost tega znaka je, da vas bo osvojil že v samem začetku. Škorpijoni so preprosto najboljši prijatelji za vse življenje. Nikoli ne bo izdal vaše skrivnosti in vedno vam bo predan. Prav tako bo zmeraj pripravljen na norčije, ob njem boste vedno mladi, saj so to zelo energični posamezniki ne glede na leta. Cenijo vse, kar storite zanje, in tega nikoli ne pozabijo.

Njihovi nasveti so iskreni. Včasih prav kruti. Od tistih, ki zadevajo kariero, do onih, povezanih z videzom. S škorpijonom ni nobena tema tabu, niti seks ne. On je pripravljen na pogovor o vsem in nikoli ne obsoja, je pa dokaj ljubosumen in včasih že naporno posesiven. Prav to je pri škorpijonu najbolj moteče.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

ne spreglejte