Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Na dan je prišel CV Meghan Markle, ki razkriva ...

Star življenjepis Meghan Markle razkriva njeno višino, težo in ljubezen do hobija, ki ji ga ne bi pripisali.

12.12.2018 ob 9:31

meghan_markle_portret_micna.jpg

Meghan Markle je s poroko s princem Harryjem padla sekira v med, bi lahko rekli, a v življenju ji ni bilo od nekdaj postlano z rožicami. Preden je zaslovela, se je močno trudila, da bi se v Hollywoodu uveljavila kot igralka, kar dokazuje njen življenjepis, ki se je pojavil na družabnih omrežjih in pritegnil nemalo pozornosti, saj ponuja vpogled v kariero tedaj 24 letne Meghan, piše britanski The Sun.

Življenjepis je objavil anonimen uporabnik Facebooka, sedanja vojvodinja Suseška pa v njem navaja, da je visoka 167,5 centimetrov, tehta 51 kilogramov in ima rjave lase ter oči.

V CV-ju niza nekaj posebnih sposobnosti: pleše jazz balet, step, govori tekoče špansko in deloma francosko, obvlada francoski, južnjaški, španski in argentinski dialekt ter, glede na njeno drobno postavo nekoliko presentljivo, kikboks

V času, ko je nastal, je Meghan nastopala v dveh televizijskih serijah in še ni bila zvezda serije Nepremagljivi dvojec.

Kot je zapisal avtor posta, je Mehgan večkrat videl v živo, vendar agencije ni uspel prepričati, naj mladi igralki da priložnost.

"Bila pa je zelo vztrajna. Neprestano je klicala in o njej sem imel dober občutek. Zato se tudi shranil njen življenjepis in priloženo črnobelo fotografijo, na kateri pozira z zanjo značilno razmršeno figo."


Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije ali pa To je hrana, na katero prisega Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

7 stvari, ki se zgodijo pred prevaro (v vsaki zvezi!)

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

ne spreglejte