Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete

Kadarkoli boste potrebovali podporo ali ramo za tolažbo, bodo rojeni v določenih astroloških znakih vedno pripravljeni ponuditi pomoč.

5.9.2018 ob 9:40

prijateljici_kolo_uzivanje.jpg

Imeti ob sebi ljudi, na katere se je vedno mogoče zanašati, je neprecenljivo. Tega se večina praviloma zave šele tedaj, ko se pojavita občutka osamljenosti in nemoči, ko ni nikogar, ki bi nudil tolažbo, bil pripravljen poslušati ali ponuditi roko v pomoč.  V družbi nekaterih astroloških znakov se to ne bo zgodilo, saj ljudi, ki so jim blizu, nikoli ne pustijo na cedilu. Na katere se je vselej mogoče zanašati, niza portal Your Tango.

Oven

Ovni svojo podporo pokažejo tako, da ohranjajo redno komunikacijo in se večkrat oglasijo kar tako, mimogrede. Nikoli ne čakajo tedne, mesece ali celo leta, da bi v roke vzeli telefon ali pozvonili na vratih. In tedaj so vedno pripravljeni pomagati ali samo poslušati. Skratka ponuditi tisto, kar v določenem trenutku najbolj potrebujete.

Dvojček

Čeprav za dvojčke velja, da so vihravi in nepremišljeni, vam bodo rojeni v tem ozvezdju vedno, ko boste v stiski, stali ob strani. Na način, ki je lasten le njim. Kajti: čustva in skrbi je včasih težko ubesediti, komunikativni dvojčki pa dobro vedo, kakšna vprašanja zastaviti, da bi lažje našli odgovore na dileme, ki v vas zbujajo nemir in dvom. Potem, ko boste v njihovi družbi spoznali, kaj vas v resnici teži in bremeni, bodo skupaj z vami iskali rešitve. Prav takšna podpora je brez dvoma neprecenljiva.

Riba

Ker rojeni v znamenju rib premorejo izjemno močno intuicijo natančno vedo, kaj nekdo, ki jim je blizu in ga pestijo težave, potrebuje. Ribe so zelo skrbne, pozorne in če potrebujete nasvet ali podporo, vas zagotovo ne bodo razočarale. Ko nekoga sprejmejo v svoje srce, mu vedno krijejo hrbet in ponudijo tisto, kar olajša zadeve. Pa naj bo to samo prisotnost, konkreten nasvet ali roka.

Devica

Device so med znamenji zodiaka tiste, ki stvari rešujejo in nikoli ne obrnejo hrbta nekomu, ki je v težavah. Ne glede na to, kakšne te so. Devici je vedno mogoče zaupati, nanjo je vselej mogoče računati in rojeni v tem znamenju zagotovo ne bodo rekli ne človeku, ki potrebuje spodbudo ali pomoč.

Tehtnica

Podporniki po naravi. Zlasti je družba tehtnic dobrodošla tedaj, ko se vam zdi, da bremen stresa ne morete več držati na svojih ramenih. S svojim umirjenim pristopom do življenja v trenutku odpihnejo negativno energijo, s svojo pripravljenostjo pa brez težav prevzamejo del bremen. Tehtnice podporo pokažejo z velikimi in malimi gestami. Včasih tako, da se nekdo, ki mu pomagajo, tega sploh ne zaveda in se podpore  zave šele tedaj, ko zmore premagati ovire, ki so se pojavile na poti do cilja.

Rak

Za raka ni nič pomembnejšega, kot podpora tistim, ki jih ima rad. Rak ni v bližini zgolj tedaj, ko pomoč potrebujete, temveč z besedami in dejanji vedno znova dokazuje, koliko mu pomenite.

Če vam je nerodno povedati, da ste v stiski, bo rak znal zastaviti prava vprašanja in se dokopati do načina, s katerim bi vam lahko olajšal življenje. On z veseljem pomaga. Ne, da bi za to kaj pričakoval v zameno. Takšen pač je.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

PREBERITE ŠE // Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Stara sem 42 let: nikoli si ne dovolim teh desetih napak!

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

Vse prednosti veganskih kondomov

ne spreglejte