Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Dilema iskanja daril je lahko končno rešena

Dandanes je prava muka nekomu poiskati primerno darilo, ki bo na obraz priklicalo nasmeh.

23.6.2015 ob 10:00

skatlica_druga.jpg

Ko se približuje rojstni dan ljubljene osebe, nemalokdo postane paničen, zaskrbljen ali celo živčen, kaj kupiti za darilo. Neprestano tuhtanje in iskanje namigov je za marsikoga tako izčrpljujoče, da na koncu podari najbolj neosebno darilo - denar ali darilne bone.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Čeprav je nekaterim to všeč, pa darilo v papirnati obliki nikoli ne bo tako razveselilo slavljenca, kot ga lahko pozornost v škatlici. Že samo odvijanje in odpiranje izzove vrsto čustev, pričakovanje, veselje, navdušenje, ... In ne samo pri prejemniku, temveč tudi pri tistemu, ki obdaruje.

mesecna-skatlica.jpg

Iz vsega tega se je zatorej rodila Škatlica, slovensko darilo ljubljeni osebi, ki v sebi skriva pozornosti slovenskega porekla. Idejo sta dobila Barbara Strgar in Matej Ilievski Sever, ki sta se prevečkrat soočala s težavo, kaj kupiti prijateljici za rojstni dan.

Vsebina junijske škatlice.

"Koncept škatlice je sestaviti in ponuditi najlepše darilo za ljubitelje naravnega, ustvarjalnega in lepega, ki osrečuje tako z izborom štirih izdelkov iz različnih področij, kot tudi z dodano vrednostjo," razlaga Barbara in dodaja, da v škatlici predstavljajo predvsem naravne in ročno narejene izdelke slovenskih oblikovalcev in trgovin.

Zelo lepo darilo je tudi cvetje. Če dobro poznate svojo prijateljico, jo obdarite z njenim najljubšim šopkom. Preverite v članku Kaj o vas govori priljubljeno cvetje?

V junijski škatlici se skriva tudi krema za obraz.

Kako deluje?

Na spletni strani www.skatlica.si izberite škatlico, s katero želite razveseliti prijateljico (izbirate lahko med mesečno Škatlico in Škatlico za malčka). Izbrano Škatlico lahko pošljete kar direktno na naslov obdarovanke, skupaj z osebnim sporočilom.

Vsebina škatlice je vnaprej določena in je ne morete spreminjati, lahko pa se po dogovoru z Barbaro marsikaj prilagodi. Vsebini škatlice je namreč namenjeno veliko pozornosti. "Škatlica mora vsak mesec imeti rdečo nit in biti tematsko obarvana glede na posamezen mesec. Tudi za sestavo ene škatlice, ki jo skrbno pripravimo, porabimo kar precej časa. Vsaki škatlici priložimo tudi predstavitveno knjižico, ki je ročno delo."Trenutna škatlica je morsko obarvana in vključuje ročno izdelan obesek, torbo za plažo, vlažilno kremo za obraz, ter barvit lak za nohte s pilico.

Avtorica: Branka Grbin

Foto: Škatlica


oddajte komentar

preberite tudi

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Te besede si želijo slišati vse ženske

Jasni znaki, da ima ljubico

ne spreglejte